Månedens nyudgivelse: Den åbne grav af Christian Mørk

Den åbne grav af Christian Mørk

Er du vild med Jussi Adler Olsen, Karin Slaughter og Liza Marklund, så er det oplagt at læse; DEN ÅBNE GRAV af Christian Mørk. DEN ÅBNE GRAV er en thriller, og er tredje og sidste bog af fortællingen om knogleforskeren og detektiven Kit Henson.

Forlagets beskrivelse:

Der er gået syv år siden knogleforskeren og detektiven Kit Henson sidst gik udenfor en dør. Før rejste hun verden rundt og opklarede forbrydelser. Nu prøver  hun at give sin datter en fredelig opvækst. Hun bor stadig i Paris, nu som invalidepensionist. Hun prøver ikke at drømme  om natten. Hun kan ikke lide det, hun ser. Hun har nemlig ikke glemt, hvordan en bestemt modstander næsten fik myrdet hende både i Vietnam og i Ecuador. Hendes mand, Rufus, hjælper til. Livet går langsomt fremad.

Alt ændrer sig, da en lille mand bliver anholdt ved den østrigske grænse efter et brutalt mord. Politiet ved ikke, hvem han er. Samtidig bryder hans søster ud af sit fængsel i Vietnam og er besat af hævn. Uden at vide af det bliver Kit Henson for sidste gang nøglen i et spil mellem sine to værste modstandere. Hun er mere uforberedt end nogensinde. Men hun har  ikke noget valg

Mens du venter…

Mens du venter på, at DEN ÅBNE GRAV skal udkomme, kan du læse Kejserens Port og Jaguarens Datter, som er de to forudgående bøger i serie om knogleforskeren og detektiven Kit Henson.

Bogen udkommer d. 22. september måned og vil du forudbestille den, kan det gøres på dette lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *