Boganmeldelse: De dødes bibliotek af Glenn Cooper

Boganmeldelse, Bogbillen, De dødes bibliotek

De dødes bibliotek

Hvad har New York, Isle of Wight, et munkekloster og Area 51 med hinanden at gøre? Umiddelbart intet, men i debutanten Glenn Coopers roman: De dødes bibliotek – kædes de sammen til en spændende og fængslende roman, hvor man som læser holdes fanget hele bogen igennem.

Flere personer, som tilsyneladende ingen forbindelse har med hinanden modtager et postkort med tegningen af en kiste og en dato, og alle dør dagen efter – på den dato, der står på kortet. Dommedagsmorderen, som aviserne døber postkortafsenderen, er på fri fod – og ingen kan vide sig sikker.

Velbevarede hemmeligheder

Den små-alkoholiserede FBI-agent; Will Piper, som står for at skulle på pension, sættes mod sin vilje på sagen og for i købet en kvindelig ny makker på halsen. Vi følger Will Piper og hans opklaringsarbejde – vi hvirvles ind i et univers af navne, datoer, dødsfald og velbevarede hemmeligheder – på tværs af tiden.

På tværs af tid og sted

Efter min mening er: ”De dødes bibliotek” en god og spændende bog, som bliver aldrig kedelig eller langtrukken, da den er afvekslende, og man fastholdes af de forskellige scenarier, der udspilles på tværs af tid og sted. Hvis du synes om bøger af Dan Brown og Dean Koontz kan; De dødes bibliotek varmt anbefales.

Vurdering: 4 biller ud af 5 mulige

Boganmeldelse, Bogbillen, De dødes bibliotek

De dødes bibliotek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *