Bog anmeldelse: “Fyrmesteren” af Camilla Läckberg

”Et lig, en gåde og en sagnomspunden ø”

”Fyrmesteren” lød for mig, som en rigtigt spændende bog. Især fangede sætningen: “et lig, en gåde og en sagnomspunden ø” mit blik, så denne bog måtte jeg bare læse. Historien er faktisk OK, men sproget er meget dagligdags, klichéfyldt og meget lidt opfindsomt. Desuden lover underoverskriften ”et lig, en gåde og en sagnomspunden ø” lidt for meget i forhold til indholdet i bogen.

Dårlig læseoplevelse

Desuden er bogen “delt op” i mange små sidehistorier, som jeg, som læser, springer ud og ind ad hele tiden. Jeg læser to sider om en historie, og vupti er man ovre i en ny osv. Det ødelægger min læseoplevelse og min mulighed for at fordybe mig i bogen. Jeg mister også lidt af den røde tråd, der gerne skulle gå igennem hele historien.

Fint plot

Men når det er sagt, så er bogens plot faktisk rigtig godt og originalt. ”Fyrmesteren” er også perfekt som uforpligtende ferielæsning, som underholdning under og rejser og lign. Bogen appellerer til et bredt publikum og er lettilgængelig for alle – så er du krimi-nybegynder er bogen rigtig god og kan varmt anbefales.

Klik her og se flere boganmeldelser af Fyrmesteren

Bog anmeldelse af Bogbillen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *